Mijn favorieten

Taxaties


Gratis waardebepaling

Bent u van plan uw woning te verkopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw wilt weten wat uw woning momenteel waard is:
  • u overweegt uw woning te verkopen, maar u wilt eerst een indicatie hebben van de verkoopwaarde van dit moment;
  • u wilt weten wat uw bestedingsruimte is omdat u zich aan het oriënteren bent om een andere woning te kopen.
Om vast te stellen wat een mogelijke verkoopwaarde van uw woning is, kunt u door ons een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Een waardebepaling is een schatting van de waarde van de woning. 

LET OP: een waardebepaling is dus niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie is een waardebepaling van het huis op een bepaald moment, uitgevoerd door een erkend taxateur. Een taxatierapport kunt u nodig hebben voor bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag.

 
Neem gerust contact op met ons kantoor voor meer informatie en de taxatietarieven. Volgt binnen één jaar op de taxatie een aan- of verkoopopdracht, dan worden de taxatiekosten in mindering gebracht op de courtagenota.

NWWI 
Bos & Craenenbergh makelaars is tevens aangesloten bij het Nederlands Waarde Instituut. Het NWWI valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet er op toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties en heeft als belangrijk doen het verhogen van de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties. Het biedt betrokkenen meer zekerheid en draag bij aan het voorkomen van taxatiefraude.