Mijn favorieten

Disclaimer

De website van Bos & Craenenbergh Makelaars wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site -en de daarin vervatte informatie- verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wijzigingen/updates
Bos & Craenenbergh Makelaars behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden via de website.

Externe links
De website van Bos & Craenenbergh Makelaars bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Bos & Craenenbergh Makelaars kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.

Intellectueel eigendom
De teksten van Bos & Craenenbergh Makelaars mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt. Het intellectuele eigendomsrecht van de Bos & Craenenbergh Makelaars (waaronder teksten, ontwerp, foto’s en logo’s) berust bij Bos & Craenenbergh Makelaars.